Onze gîte. ’La Bergerie’ **

‘La Bergerie’, de aan de oude boerderij vastgebouwde schapenstal is omgebouwd tot een comfortabel vakantiehuis met behoud van de oude architectuur.

Opvallend is de grote toegangsdeur met de uit één steen gehouwen latei in gebogen vorm. Vroeger was deze ruimte in gebruik om gereedschappen, de hooiwagen, de voorraad hooi en de schapen in onder te brengen.

De gîte is ingericht voor twee personen. Op de begane grond is de woon- of zitkamer, die verwarmd kan worden met de grote houtkachel. Er is een ruime eethoek en een ruime zitgelegenheid. De keuken is compleet ingericht met fornuis, koelkast, bestek en vaatwerk. De gîte is voorzien van een comfortabele badkamer met toilet en douche.

Gite domaine le Clot LacauneDe halfopen bovenverdieping, de mezzanine, is een grote slaapkamer met een tweepersoons bed (180x200) en voldoende bergruimte. Vóór de gîte een terras met meubilair en parasol. Verder is in de nabijheid een eigen zonneterras ingericht.

Alle campingfaciliteiten, zoals ontbijtservice en broodbezorging, zijn natuurlijk ook voor onze gîte-gasten beschikbaar. Ook kan linnengoed gehuurd worden.

Voor prijzen verwijzen we u naar de pagina met de tarieven.

Gite domaine le Clot Lacaune

Gite domaine le Clot Lacaune

 Gite domaine le Clot Lacaune-Les-Bains

Gite domaine le Clot Lacaune