Wandelen

De beste manier om het landschap en de natuur te ontdekken is te voet . Er bestaat dan ook een uitgebreid net van goed aangegeven wandelpaden in de wijde omgeving van Le Clôt . De meeste wandelingen vormen een circuit. Er is keuze uit wandelingen die slechts een paar uur duren, maar er zijn er ook die een hele dag in beslag nemen. Zelfs een korte wandeling na de maaltijd behoort tot de mogelijkheden. Sommige wandelingen kunnen vanuit Le Clôt ondernomen worden, andere vragen een kleine autorit naar het vertrekpunt. Sommige circuits volgen stukken van de bekende ‘Grandes Randonnées’, andere zijn echte ‘PR’, (Petite Randonnée). Met behulp van een goede kaart en de GPS kan iedereen natuurlijk ook zijn eigen route bepalen.

balades et randonnées lacaune

In de ontvangstruimte hebben we een uitgebreide bibliotheek van wandelgidsen en kaarten om in te zien en te lenen. De bibliotheek omvat ook diverse boeken over de natuur, de flora en de fauna.

Over de wandelmogelijkheden in de wijde omgeving van Le ‘Clôt’ kunnen we u uit eigen ervaring veel vertellen en adviseren aan de hand van uw wensen.

wandeling-lac-de-Laouzas

wandeling omgeving le clot lacaune

wandelen la Lauze

wandeling omgeving le clot lacaune

wandeling omgeving le clot lacaune

wandeling omgeving le clot lacaune