Restaurant Le Clôt

Op Domaine ‘Le Clôt’ heeft een klein restaurant, waar wij zowel onze campinggasten gastvrij en gastronomisch onthalen als onze Franse streekgenoten.

Keuken.
De keuken is traditioneel Frans, met een nadruk op de gerechten van de streek. Dagelijks is er een ‘menu du jour’ voor een redelijke prijs. Wij voeren geen kaart, maar in overleg met Walther kan er steeds aan uw wensen worden voldaan. Ook is er iedere dag een vegetarische hoofdschotel. Alle groenten en kruiden kweken we zoveel mogelijk zelf op biologische wijze. Voor de keukendeur ligt de kruidentuin, waar de kok dankbaar gebruik van maakt.Onze verse salades bereid met sla uit eigen tuin zijn befaamd.

Wijnkaart.
Ieder jaar weer tijdens de wintermaanden proberen we onze wijnkaart aan te vullen met vondsten uit naburige wijnstreken, de Gaillac, de Minervois, de Vallée d’Orb en de Faugéres, om er enkele te noemen. Traditioneel werden eigen producten hier uit de streek, vooral de charcuterie (vleeswaren), geruild tegen deze wijnen.

Informatie omgeving le clot lacauneOpening.
Het restaurant is geopend tijdens het hoogseizoen. De keuken is geopend ’s avonds vanaf 19.30 h en zondagmiddag vanaf 12.00h. Tijdens de zomermaanden wordt ook op het terras geserveerd.

In het restaurant wordt voor onze gasten ook het ontbijt geserveerd. Voor een drankje of een kop koffie bent u te allen tijde welkom, evenals op het terras.

Wij zijn er trots op dat onze camping en het restaurant vermeld worden in de ‘Guide de Routards’, een bekende Franse gids voor goede en gastvrije plekken. Deze vermelding hebben we aan onze gasten te danken.

La terrasse domaine le clot lacaune

Restaurant tuin le clot frankrijk

Restaurant camping le clot Lacaune

Restaurant terras camping le clot

Uitzicht vanaf terras restaurant le clot Lacaune